Palvelun tavoitteena tyytyväinen asiakas

Julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluita

Löydä itsellesi sopivat palvelut ja tutustu palveluntuottajiin. Voit etsiä palveluntuottajia myös palveluhaussa.

Neuvonta ja palveluohjaus

Kotitorin neuvontapalvelu tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä ikäihmisten kotona asumista tukevaa neuvontaa ja ohjausta sekä asiakkaan elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointia koko Tampereen kaupungin alueella. Neuvonta on maksutonta.

Kotihoito

Kotihoito on ammattilaisen antamaa ikäihmisen kotona tapahtuvaa henkilökohtaista hoivaa. Tavoitteena on asiakkaan omien voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitäminen niin, että ikäihminen selviää kotonaan mahdollisimman hyvin.

Kotona selviytymistä tukevat palvelut

Asiakkaiden itsenäistä selviytymistä omassa kodissa voidaan tukea seuraavilla palveluilla: turvapalvelu, ateriapalvelu, siivouspalvelu, kauppapalvelu ja apuvälinepalvelut

Kotitorilta saat tietoa kunnallisten palvelujen lisäksi yksityisten, yhdistysten ja säätiöiden kotiin tuottamista palveluista, laatutiedoista sekä hinnoista. Voit hakea palveluntuottajia myös palveluhaussa.

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löydät netistä täältä. Tutustu myös Terveystutkaan, joka auttaa sinua huolehtimaan omasta hyvinvoinnistasi. Terveystutkan haun avulla voit etsiä sinua kiinnostavia terveyttä edistäviä palveluja Tampereella. Hoida terveyttäsi -omahoitosivut tukevat sinua terveytesi ylläpidossa.

Ota yhteys, käy Kotitorissa, tai asioi netissä

fiiliskuva-2x1

Yhteystiedot