Palvelun tavoitteena tyytyväinen asiakas

Julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palveluita

Löydä itsellesi sopivat palvelut ja tutustu palveluntuottajiin. Voit etsiä palveluntuottajia myös palveluhaussa.

Kotitorilta saat tietoa kunnallisten palvelujen lisäksi yksityisten, yhdistysten ja säätiöiden kotiin tuottamista palveluista, laatutiedoista sekä hinnoista. Voit hakea palveluntuottajia myös palveluhaussa.

Kotitorin neuvontapalvelu tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä ikäihmisten kotona asumista tukevaa neuvontaa ja ohjausta sekä asiakkaan elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointia koko Tampereen kaupungin alueella. Neuvonta on maksutonta.

Kotihoito on ammattilaisen antamaa ikäihmisen kotona tapahtuvaa henkilökohtaista hoivaa. Tavoitteena on asiakkaan omien voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitäminen niin, että ikäihminen selviää kotonaan mahdollisimman hyvin.

Asiakkaiden itsenäistä selviytymistä omassa kodissa voidaan tukea seuraavilla palveluilla: turvapalvelu, ateriapalvelu, siivouspalvelu, kauppapalvelu ja apuvälinepalvelut.

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löydät netistä täältä. Tutustu myös Terveystutkaan, joka auttaa sinua huolehtimaan omasta hyvinvoinnistasi. Terveystutkan haun avulla voit etsiä sinua kiinnostavia terveyttä edistäviä palveluja Tampereella. Hoida terveyttäsi -omahoitosivut tukevat sinua terveytesi ylläpidossa. Julkisessa oire- ja palvelunavigaattori Omaolossa voit tehdä oirearvioita terveysongelmasta tai yksittäisestä oireesta ja palveluarvioita joidenkin sosiaalipalvelujen ja tuen saamista koskien. Omaolo antaa henkilökohtaiset suositukset ja toimintaohjeen tilanteeseen.

Ota yhteys, käy Kotitorissa, tai asioi netissä

fiiliskuva-2x1

Yhteystiedot