Kotitori tarjoaa neuvontaa ja palveluoh­jausta ikäihmisille sekä heidän omaisilleen.

Kotitori auttaa löytämään julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palvelut

Tampereen Kotitori tarjoaa neuvontaa, palveluohjausta ja kotihoitoa tamperelaisille, orivesi­läisille sekä heidän läheisilleen. Kotitori palvelee puhelimitse, sähköisesti ja Kotitorin toimistolta käsin. Valitse tarvitsemasi palvelut ja sinulle sopivin asiointitapa. Neuvonta on maksutonta.

Neuvonta ja palveluohjaus ›

Kotitorin neuvontapalvelu tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä ikäihmisten kotona asumista tukevaa neuvontaa ja ohjausta sekä asiakkaan elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointia Tampereella ja Orivedellä. Neuvonta on maksutonta.

Kotitori välittää ammattilaisen antamaa ikäihmisen kotihoitoa, kotona tapahtuvaa henkilökohtaista hoivaa. Tavoitteena on asiakkaan omien voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitäminen niin, että ikäihminen selviää kotonaan mahdollisimman hyvin.

Kotona asumista tukevat palvelut ›

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vitae erat nunc. In nunc est, volutpat non tempor quis, tristique eu lacus. In scelerisque fringilla erat ac sollicitudin. Sed quis lectus et mauris viverra tincidunt at et est.

Palveluhausta löydätte hoiva-, hyvinvointi- ja terveysalan palveluja sekä tuotteita tarjoavia yrityksiä. Kotiin tarjottavia palveluja ovat esimerkiksi kotipalvelu, kotisairaanhoito, kotisiivous, kuntoutuspalvelut, asumiseen liittyvät palvelut sekä turvarannekeratkaisut.

Etsi palveluita ja palveluntuottajia palveluhaussa ›

eKotitori-palveluhausta löydätte hoiva-, hyvinvointi- ja terveysalan palveluja sekä tuotteita tarjoavia yrityksiä. Kotiin tarjottavia palveluja ovat esimerkiksi kotipalvelu, kotisairaanhoito, kotisiivous, kuntoutuspalvelut, asumiseen liittyvät palvelut sekä turvarannekeratkaisut.

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut löydät netistä täältä.

Tutustu myös Terveystutkaan, joka auttaa sinua huolehtimaan omasta hyvinvoinnistasi. Terveystutkan haun avulla voit etsiä sinua kiinnostavia terveyttä edistäviä palveluja Tampereella.

Hoida terveyttäsi -omahoitosivut tukevat sinua terveytesi ylläpidossa.

Julkisessa oire- ja palvelunavigaattori Omaolossa voit tehdä oirearvioita terveysongelmasta tai yksittäisestä oireesta ja palveluarvioita joidenkin sosiaalipalvelujen ja tuen saamista koskien. Omaolo antaa henkilökohtaiset suositukset ja toimintaohjeen tilanteeseen.

Ota yhteys, soita, asioi sähköisesti tai käy Kotitorissa